.

Коледни декорации Просвет, комплект килими за баня за баня душ завеси, супер меки килими с неплъзгаща се вана и абсорбиращи рогозки за баня, килими за баня, коледен ?

Коледни декорации Просвет, комплект килими за баня за баня душ завеси, супер меки килими с неплъзгаща се вана и абсорбиращи рогозки за баня, килими за баня, коледен подарък Коледен декор

BGN 2.00

Налично
Налично

Водата под килима ще доведе до подхлъзванеКомплект от 4 килими за баня за баня душ завеси, супер меки килими за неплъзгащи се вани и абсорбиращи рогозки за баня, килими за баня, баня душ завеси. Килимът е достатъчно мек. Няма да се плъзга или да се плъзне, за да ви държи по -безопасни и по -удобни. Съдържание на пакета : 1 х малък килим за баня1 x U-образен килим Семейни събирания, градина на вътрешния двор, стая, тя ще създаде коледната атмосфера, която искате . Цветна коледна декорация : Тази коледна декорация е цветна, можете да го изберете, за да декорирате вашия Дом за Коледа, моля, оставете въображението си да се развихри и да украси уникална Коледа за себе си! Ще бъде много подходящо да облечете дома си с тях!. [Неблагоприятно подхлъзване на дъното] Неблагоприятното подхлъзване е изработено от PVC. Този вид без плъзгане подложка е почти без плъзгане на повърхността на пода на керамичните плочки. Подходящ за хотели, сауни, душове, фитнес зали, бани, спални, трапезарии, дневни и др. Без значение колко пъти се измива и изсушава.5inch Опаков , 1 душ завеса и 1 голям килим за баня. Качествено обещание : Ако имате въпроси относно продукта, можете да се свържете директно с нас и ще се радваме да ви помогнем да го разрешите. В допълнение, ние също така предоставяме 30 дни услуга за връщане на парите, за да ви помогнем да разрешите притесненията си, благодаря ви за подкрепата!. Дръжте дъното на килима сухо. Много издръжлив. [Машинна миеща се] Почистете в студена вода с лек почистващ препарат. Килимът е здрав и издръжлив. Индивидуално поставете килима върху чист, сух, под. Не се притеснявайте, че ще се справят с влакното, наистина е лесно да се справите и. Издръжлива : Тази коледна декорация е направена от екологичен материал, издръжлив и може да се използва отново през следващата година . [Удобно и меко] Тези пухкави килими могат да абсорбират вода и да поддържат пода суха, точно като гъба на усилването, изработена от голям брой пухкави микрофиби.

Подробности