.

Етикети за измерване на височина SEWACC, Мультяшные Етикети за измерване на височина с Слон и Лъв, Мультяшные Сменяеми Етикети на стената в Зоологическата градина, Гр?

Етикети за измерване на височина SEWACC, Мультяшные Етикети за измерване на височина с Слон и Лъв, Мультяшные Сменяеми Етикети

BGN 0.67

Налично
Налично

pvc Изработен от PVC материал, изящна изработка, ясен фигура, ярък цвят, не е лесно да избледнява, не е лесно да се повреди, дълъг експлоатационен живот.Сигурно и е безвреден за околната среда, не съдържа вредни вещества.Помага ви да се документира растежа на вашето дете.Сладки мультяшные модели са много привлекателни за децата.Лесно се нанася и се беля, залепен към гладки и чисти повърхности, лесно отстранява и се движи, не оставя лепкави следи по стената.Може да се използва в хола, спалнята, стаята за игри, има вратата, и т. Размера е около 108 х 57 х 0,2 см, което можете да залепите върху панелите на вратите, стените и стъкло, а също така е много красива декорация на дома, придающим вашия дом по-топъл вид. Напомняне : Уважаеми купувачи, поради светлинни ефекти, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Могат да бъдат малки разлики в цвят и размер между фотография и реален обект.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!благодарим ви. Изработен от PVC материал, изящна изработка, ясен фигура, ярък цвят, не е лесно да избледнява, не е лесно да се повреди, дълъг експлоатационен живот.Сигурно и е безвреден за околната среда, не съдържа вредни вещества.Помага ви да се документира растежа на вашето дете.Сладки мультяшные модели са много привлекателни за децата.Лесно се нанася и се беля, залепен към гладки и чисти повърхности, лесно отстранява и се движи, не оставя лепкави следи по стената.Може да се използва в хола, спалнята, стаята за игри, има вратата, и т.

Подробности