.

Sleepwish Сладко Флисовое Одеяло от вълната на Лама Шерпи, Плюшевое Пушистое Одеяло с животни Алпака, Акварел Карикатура, Миещи Плюшени Завивки за легла, Уютно Спално Б?

Sleepwish Сладко Флисовое Одеяло от вълната на Лама Шерпи, Плюшевое Пушистое Одеяло с животни Алпака, Акварел Карикатура,

BGN 7.56

Налично
Налично

✔ Размер одеала : 30 х 40 см, може да се използва за почивка на корема, пътуване, обнимашек, използване на колички и автокреслах, пикник и дори като пледа ✔ Мек и топъл : Обратим супер мек фланелевый руно с принтом от една страна, плюшен супер топло шерпа от полиестер с вътрешната страна. ✔ СЪСТАВ ПЛАТ : Нашата супер-мек плюшевое одеяло от микрофибър идеален за използване през цялата година.Той е само правото на тегло, за да ви е топло и уютно, и в същото време достатъчно лек, за да се чувствате комфортно. ✔ ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Машинно пране в студена вода, сушене на перална машина на слаб огън.Избягвайте директна топлина.Не използвайте белина.Изработен е от свиване на плата. ✔ АТРАКТИВЕН ДИЗАЙН : За тези, които просто обичат лам, това е хубаво одеяло, ще изглеждат страхотно в спалнята всякакъв тип. ✔ Размер одеала : 30 х 40 см, може да се използва за почивка на корема, пътуване, обнимашек, използване на колички и автокреслах, пикник и дори като пледа. ✔ Мек и топъл : Обратим супер мек фланелевый руно с принтом от една страна, плюшен супер топло шерпа от полиестер с вътрешната страна. ✔ СЪСТАВ ПЛАТ : Нашата супер-мек плюшевое одеяло от микрофибър идеален за използване през цялата година.Той е само правото на тегло, за да ви е топло и уютно, и в същото време достатъчно лек, за да се чувствате комфортно. ✔ ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Машинно пране в студена вода, сушене на перална машина на слаб огън.Избягвайте директна топлина.Не използвайте белина.Изработен е от свиване на плата. ✔ АТРАКТИВЕН ДИЗАЙН : За тези, които просто обичат лам, това е хубаво одеяло, ще изглеждат страхотно в спалнята всякакъв тип.Одеало Sleepwish Sherpa изработено от плюшено материал от микрофибър, което е много по-мек отвътре, за да ви осигури най-луксозен комфорт.Мек и топъл, изключителна мекота, от една страна - сверхмягкий руно от микро-норка, от друга - плюшено сверхмягкий руно от шерпи.Подплата отвътре и шерпи, които придават допълнителен комфорт и топлина.

Подробности