.

4/8 бр., Женски Фиби, във формата на Плетеного Кристал, Четырехлистный Детелина, Шнола във формата на Птицечовка, Ракита Шнола за Коса с 3 Малки Скоби, Щипки за коса с н?

4/8 бр., Женски Фиби, във формата на Плетеного Кристал, Четырехлистный Детелина, Шнола във формата на Птицечовка, Ракита

BGN 0.33

Налично
Налично

? Висококачествени материали-4 бр дамски шнола "утиный кур" е изработена от акрил и страз, шнола подкрепена с кристали, за да изглежда по-блестяща на слънцето.четири цветови комбинации. ? ЛЕСНА УПОТРЕБА - Ракита шнола за коса с 3 малки скоби, може да се определи фиби за коса навсякъде, където ви трябва да украсяват главата, ако трябва да се справят с бретон и рошава коса, просто закрепете ги в малки скоби по-горе, един след друг.Независимо дали косата след това в гредата или в друг луксозен стил, този нокът за коса лесно се държи и е подходящ за една година и четири сезона.Тези щипки за коса са подходящи за гъста коса, тънка коса, дълга коса, къса коса, къдрава коса и права коса. ? ЛЕСЕН за ПОЛАГАНЕ - Шнола за коса с четири листа детелина - вашият най-добър избор за бърза смяна на стил, тя ще ви помогне да се справят с рошава коса, а също така ще придадат стил на обичайната си прическа.Това е не само за разкрасяване на косата, но и ще даде им е елегантен и очарователен темперамент. ?ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Тези прекрасни фиби за коса може да се прилага в различни случаи, правейки ви по-чаровната в ежедневието, по време на партита, тържества, абитуриентски вечери, рождени дни, очаквайки следобедните срещи, събития и фотосесии.Доброто щипки за коса-нокти за коса - най-популярни подаръци за жени и момичета като прекрасен подарък за рожден Ден, свети Валентин, Бар-мицву в чест на Деня на майката, абитуриентски, дневен изненада. ? ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВОТО на ПРОДУКТИТЕ - Ние се стремим да създадем за вас висококачествени продукти и услуги.Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт, винаги можете да се свържете с нас по електронната поща.TWFERR ще ви предостави услуги и помощ в рамките на 24 часа. ? Висококачествени материали-4 бр. дамски шнола "утиный кур" е изработена от акрил и страз, шнола подкрепена с кристали, за да изглежда по-блестяща на слънцето.четири цветови комбинации. ? ЛЕСНА УПОТРЕБА - Ракита шнола за коса с 3 малки скоби, може да се определи фиби за коса навсякъде, където ви трябва да украсяват главата, ако трябва да се справят с бретон и рошава коса, просто закрепете ги в малки скоби по-горе, един след друг.Независимо дали косата след това в гредата или в друг луксозен стил, този нокът за коса лесно се държи и е подходящ за една година и четири сезона.Тези щипки за коса са подходящи за гъста коса, тънка коса, дълга коса, къса коса, къдрава коса и права коса. ? ЛЕСЕН за ПОЛАГАНЕ - Шнола за коса с четири листа детелина - вашият най-добър избор за бърза смяна на стил, тя ще ви помогне да се справят с рошава коса, а също така ще придадат стил на обичайната си прическа.

Подробности