.

WINKA Кристал Универсални Калъфи за Крака с 1 бр. Автомобили Стикер С Кристали, Емблема, Пръстен за Бутона за Запалване на Двигателя на Автомобила, Дръжки за Ключове, Ч?

WINKA Кристал Универсални Калъфи за Крака с 1 бр. Автомобили Стикер С Кристали, Емблема, Пръстен за Бутона за Запалване на

BGN 1.00

Налично
Налично

❤Лъскави шапки клапани И декор на бутона за запалване : Тези капачки за вентили с кристали могат да замени първоначалната лоша капака на автомобила гуми за велосипеди, автомобили, проходимост, камиони и други превозни средстваТези пръстени с кристали можете да използвате за бутони за пускане и спиране на двигателя на автомобила, радиопереключателей, стик за превключване на предавките и т. ❤ Високо качество : Красиво изработен от устойчив сребристо-хромированного метал без ръжда и украсени с живи искрящи кристални кристали. ❤ Лесна инсталация : Всеки пръстен с кристали снабдено с тиксо с дължина от 3 м, която може да ви осигури удобство в процеса на инсталация, просто отклейте едната лента и залепете към ринга с декорации, след това отклейте другата страна на лента и залепете плътно до бутона. ❤ Внимание : Моля, проверете дали диаметърът на бутона за запалване на колата си преди покупката, за да сте сигурни, че нашето автомобилно пръстен с кристали е идеално място за вашия автомобил. ❤100% Удовлетворенное за обслужване на клиенти❤ Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ние предлагаме 24 часово приятелско обслужване на клиенти, 100% възстановяване на средства в случай на възникване на някакви проблеми. гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.Украсете своя автомобил на кръгчета Cystay.Аксесоари за автодекора за автомобили, камиони, джипове, джипове и много други.

Подробности