.

Tucana Зелено гумено колело-гумичка, инструмент за премахване на стикери и лепило, премахва тесни ленти, етикети и графики на автомобили, проходимост, лодки и камиони ?

Tucana Зелено гумено колело-гумичка, инструмент за премахване на стикери и лепило, премахва тесни ленти, етикети и графики

BGN 4.66

Налично
Налично

【Изтриване на етикети】 Гума-гума за отстраняване на стикери Tucana предназначени за премахване на всякакви стикери, винил, двустранен отливане-лента, на тънки ивици и завършва с коли, лодки, джипове, багажника и мотоциклети (Не е предназначен за използване на лакови покрития и неефективни в някои светлоотразителни ленти). 【Безопасно】 Колелото е изработено от висококачествена гума, за да не навредят на повърхността на автомобила при изваждане.Той не поцарапает акриловую емайл или уретановую боя.Не е необходимо в един опасен и вредните химично вещество. 【Лесна употреба】 В комплект с оправкой-адаптер за бормашини 5/16 " 24, колелото може да се използва с повечето стандартни електрически или пневматични дрелей.Той поддържа скорост до 4000 об/мин, но работи най-добре в диапазона от 1500 до 3000 об /мин. лесно надавливание започва с горната част на етикети и да се мести от страна в страна, или за по-бърз резултат използвайте цялата ширина на колелото без наклон. 【Висока ефективност】Колело с диаметър 4 сантиметра и ширина 1 сантиметър позволява лесно премахване на големи и необработени парчета.

Подробности