.

Шкафове копчета за издърпване на вратата дръпване дръжки кухненски скрин Мебели чекмедже декоративен шкаф гардероб

Шкафове копчета за издърпване на вратата дръпване дръжки кухненски скрин Мебели чекмедже декоративен шкаф гардероб

BGN 0.67

Налично
Налично

Все още ли търсите някои прости и практични копчета за издърпване на прозореца на шкафа? Търсите ли някакъв здрав , - Изработен от траен и премиум PP материал, силен за дълго време. Добавете към вашия кухненски шкаф и шкаф за мебели с това просто и практично копче!. Практически копче за врата на шкафа има стилен и модерен дизайн на външния вид . Черният външен вид, елегантен и щедър, може да се адаптира към различни стилове на декорация .
Изработен от траен и първокласен PP материал, силен за дълго време. - Черният външен вид, елегантен и щедър, може да се адаптира към различни стилове на декорация. По -нататък! Нашите прости дръжки за издърпване на вратата без пробиване на паста трябва да отговарят на вашите нужди.
. Описание
. може да се използва за шкаф, чекмедже, шкаф за обувки, хол Шкаф, домашен гардероб . Надеждни инструменти, които могат да помогнат за отварянето на вратата на шкафа много лесно? Ако да, вижте не. - Материал : pp
. - Практическото копче за врата на шкафа има стилен и модерен дизайн на външния вид. - Добавете към вашия кухненски шкаф и мебелен шкаф с това просто и практично копче!
. Характеристики
.

Подробности