.

Esimen Калъф за улавяне с гнездо за пръстите за Oculus Quest 2, Противоударная Писалка за сензорен контролер, Защитен Ръкав, Аксесоари, Капак на обектива с главни букви за дж?

Esimen Калъф за улавяне с гнездо за пръстите за Oculus Quest 2, Противоударная Писалка за сензорен контролер, Защитен Ръкав,

BGN 1.00

Налично
Налично

Калъф за ръкохватката е специално проектиран за сензорния контролер oculus quest 2, който е в непосредствена близост до дръжката, предпазва контролер от удар, надраскване или замърсяване, а също така позволява да не се притеснявате за въздействие пот на дръжката Удължава срока на експлоатация на 2 сензорни контролери.Сензорен контролер и защита на дръжки от падане са фиксирани с помощта на липучек. отпуснете ръцете си, не отпадане на техните контролери, и се наслаждавайте на по-спиращи дъха виртуални игри.Ръкав за дръжката се закрепва с помощта на трехпозиционного контролирано и фиксирани устройства, а на затягане може да се регулира в зависимост от размера на собствените дланта на всеки човек. Нов противоскользящий дизайн, добавляющий мини линия на фигурата на повърхността, особена съпротива по време на завземането на высокоинтенсивной виртуална игра или потни ръце, можете да лесно да държат на контролера и да се предотврати падането му. 2 х седалките за сензорния контролер;.

Подробности