.

Разширено геймърска подложка за мишка TECKNET RGB, led Мек Много Голяма подложка за мишка с 12 режима на осветление, плъзгане гумена основа, Компютърна клавиатура и подлож?

Разширено геймърска подложка за мишка TECKNET RGB, led Мек Много Голяма подложка за мишка с 12 режима на осветление, плъзгане

BGN 12.46

Налично
Налично

Голям и перфектен размер : размер на 31,5 x 12 x 0,2 инча е идеален за вашия работен плот и ще осигури идеалното място, за да се движатТози голям игрална подложка е подходяща за всички типове клавиатури и мишки, като предоставя достатъчно място за вашата работа.Най-добрата идея за игри или за работа. 12 режима на осветление : Геймърска подложка за мишка разполага с 12 режима на осветление : включва 8 режима на статично осветление и 4 динамичен режим; Използва влакно Super glow, за да направят атмосферата на играта по-топло и по-приятно.Лекотата на използване, щепсела и да играе : Този удължен подложка за мишката се захранва от USB, щепсела и да играе, драйвер не е необходим.Един бутон управлява видове осветление.Натиснете веднъж, за да промените режима на осветление, натиснете два пъти, за да промените яркостта, натиснете и задръжте за около 3 секунди, за да включите / изключите. √ Сверхмягкая и гладка повърхност : Проектиране с използване на материала в оплетке от супер-тънки влакна осигурява по-прецизно движение на мишката. Гладки ръбове и светодиоди и мека повърхност е идеално защитава китката си. Нескользящая и водоустойчив : плътен огъване на припокриване и нескользящая гумена основа позволяват здраво, за да запази на работния плот.Водоустойчива повърхност с водоустойчиви покрития покритие, ефективно предотвращающим случайно нараняване от разлята течност!.Конектор : USB-връзка.Материал на кабела : Оплетена тел (1,5 м).Начин на осветление : RGB подсветката.Входно напрежение : 5 V.Изходна мощност : 30 ma-150 ma. Работно напрежение : 30 ma-150. Текстурирани повърхност от микрофибър осигурява по-точно проследяване на мишката.Много е удобно, когато китката докосва повърхността, най-добрата идея за игри или за работа.

Подробности