.

Ръчна Детска клавиатура K2, Жичен мини клавиатура на 87 клавиши със сини ключа, Ръчна Компактна клавиатура с 8 режима на ириса подсветка, 12 мултимедийни бутона, 29 клав?

Ръчна Детска клавиатура K2, Жичен мини клавиатура на 87 клавиши със сини ключа, Ръчна Компактна клавиатура с 8 режима на

BGN 18.99

Налично
Налично

【Компактна клавиатура с 87 клавиши】 Преносима клавиатура с led подсветка е с компактен дизайнКато се има предвид често използвани клавиши на клавиатурата, само 87 клавиши могат да отговарят на вашите ежедневни работни или игрални нужди.Това спестява много място на вашия работен плот, и лесно да го носите със себе си. 【Супер Готина Клавиатура С подсветка】 Страхотна детска клавиатура с led дъгова подсветка остави у вас незабравими впечатления от играта.И лесна за управление, можете да изберете любимите си режим от 8 режима на осветление с помощта на FN + SL.Светещи символи на клавиатурата ви позволяват лесно да напишете в тъмното, и яркост на клавиатурата и скорост на затъмнение са регулирани. 【Професионален Синия ключ】 Класически дизайн син ключ е предназначен за удължаване на срока на услугата, по-висока издръжливост и отзивчивост.Тези ключове се различават най-качествени и са преминали 50 милиона тестове клавиши.Той осигурява по-висока тактическа възвръщаемост и по-ясен звук "кликване", отколкото на обикновен бутон.Независимо от това дали печатате ли сте или играете на игра, той може да ви даде точни и удобни отговори. 【12 мултимедийни клавиши】 12 клавишни комбинации (FN + F1-F12) позволяват подобряване на ефективността и ускоряване на управлението на компютъра.Бесконфликтный режим с 29 бутони ви позволява да се насладите на игри от висок клас с бърза реакция.Ергономична клавиатура е много удобна за използване по време на продължителен набор на текст и игри. 【Силна съвместимост】 Жични клавиатура, щепсела и да играе, драйвер не е необходим.И той идва с USB-кабел с дължина 1,5 м / 59 см.Идеален за WINDOWS2000 / XP / VISTA /ME/ WIN7 / WIN8 / WIN10 / MAC OS и други системи. 【Компактна клавиатура с 87 клавиши】 Преносима клавиатура с led подсветка е с компактен дизайн.Като се има предвид често използвани клавиши на клавиатурата, само 87 клавиши могат да отговарят на вашите ежедневни работни или игрални нужди.Това спестява много място на вашия работен плот, и лесно да го носите със себе си. 【Супер Готина Клавиатура С подсветка】 Страхотна детска клавиатура с led дъгова подсветка остави у вас незабравими впечатления от играта.И лесна за управление, можете да изберете любимите си режим от 8 режима на осветление с помощта на FN + SL.Светещи символи на клавиатурата ви позволяват лесно да напишете в тъмното, и яркост на клавиатурата и скорост на затъмнение са регулирани. 【Професионален Синия ключ】 Класически дизайн син ключ е предназначен за удължаване на срока на услугата, по-висока издръжливост и отзивчивост.Тези ключове се различават най-качествени и са преминали 50 милиона тестове клавиши.Той осигурява по-висока тактическа възвръщаемост и по-ясен звук "кликване", отколкото на обикновен бутон.Независимо от това дали печатате ли сте или играете на игра, той може да ви даде точни и удобни отговори. 【12 мултимедийни клавиши】 12 клавишни комбинации (FN + F1-F12) позволяват подобряване на ефективността и ускоряване на управлението на компютъра.

Подробности