.

Удобни ежедневни Летни Шорти-кюлоты с Еластична гумена лента За кръста, Модни Широки Шорти с принтом в грах, Къси Панталони с принтом на съвсем малък (Бял 1, Голям)

Удобни ежедневни Летни Шорти-кюлоты с Еластична гумена лента За кръста, Модни Широки Шорти с принтом в грах, Къси Панталони

BGN 0.33

Налично
Налично

【Гаранция за КАЧЕСТВО НА ЦЯЛ ЖИВОТ】 : ?Повече от 10 години ние произвеждаме качествени дрехи, базирана на дълготрайност на конструкциятание се стремим да създават дрехи, която съответства на вашето тяло и ви позволява да се движат свободно на живота. 【УВЕРЕНОСТ】 : ? Просто бъди себе си.Носете това, което искате от дрехи . жените трябва да се повиши вашата увереност в себе си и чувствате, че сте най-добрият от най-добрите.Независимо дали е ден в офиса или вечерна разходка с приятели, нашите модерен, но функционален фасоны са идеални за всеки повод. 【За размера на】 : ? Моля, имайте предвид, че мерки могат да варират в зависимост от размера.Информация за размера на всеки марката е различна.Така че, моля, консултирайте се с нашата таблица размери, а не към таблицата с размери.Много ви благодаря. 【Лесен за】 : ?Машинно или ръчно пране в студена вода / се Пере отделно / да Не се избелва / се Избягва гладене при висока температура или изсушаване / Закача за да изсъхне на въже. 【УСЛУГИ】 : ? Ние се стремим да осигурим 100% удовлетвореност на нашите клиенти.Ние ще продължим да подобряваме нашите продукти са в съответствие с предложенията на нашите клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. : *・'(❀◕‿◕❀)'・* : . : *・゚・* ?????? описание на продукта ▪ сезон : всички сезони ▪ пол : жени ▪ повод : ежедневни игри, ежедневно ▪ Стил : Casual ▪ подходяща : подходяща истинни размер ▪ как да се измие : машинно пране със студена вода, да се мотае или линия суха ▪ какво получавате : чифт панталони ?за нас : ние сме професионален модната марка, който дълбоко се фокусира върху качеството на женски дрехи.За да отговаря на реалното търсене на мода vogue и достойни колекция, ние не само градим за професионален дизайн, технологии и опит, но и различни оригинални модерен вкус.Ние постоянно вдохновляем страст, желание и вълнение, които засягат всички и всичко, което правим.

Подробности