.

Цилиндър с Отпечатък от Лапа на животното, Кремационные Украса за Праха с Крила на Ангел, Висулка от Неръждаема Стомана, Урна за домашни Любимци, Колие за Прах, Спом?

Цилиндър с Отпечатък от Лапа на животното, Кремационные Украса за Праха с Крила на Ангел, Висулка от Неръждаема Стомана,

BGN 1.00

Налично
Налично

【Уникален дизайн в памет на цилиндъра за домашни любимци】 : Украса за спомен от домашни любимци за пепел, различни цветове по ваш изборТова може да е малка порция кремирани останки, пепел, домашни любимци, кичур коса, суха погребални цветя или малко на земята с мястото на погребението. 【Материал колиета за кремационной урна 】 : Изработен е от екологично чиста неръждаема стомана 316 L, не избледняват, не се деформират, не ръждясва и гипоаллергенен.Той е оборудван с гумено уплътнение / хокей на протекторах, което потвърждава неговата водоустойчив. 【Прилагането на паметника колиета 】 : може да се носи, както и да демонстрира в дома или виси на огледалото за обратно виждане в колата си.Идеално за това, винаги да запази любимия човек близо до сърцето си. 【Опаковка и размер колиета с отложено във формата на урна 】 : Безплатен верига от 20 инча + удлинительная верига 2 инча, на изискан подарък кутия и комплекти за пълнене, може да е стабилен и лесно влиза окачване под формата на урна.Размер висулки във формата на цилиндрични урна съответно H1,5 инча x W0,4 инча. 【Отлични идеи за подаръци за спомен】 : Идеални подаръци за вашето семейство или приятели, за да се запомни някой специален и винаги ги държи близо до сърцето си.Доставят се с луксозна подаръчна кутия и комплект пълнители за спомени. прости и изящни паметни украса ще стане приятен подарък за семейството или за приятелите и ви изпълват със спомени, хубав подарък за близки и приятели за Коледа, рождени дни, годишнини, деня на благодарността или Нова година, за да държи на своите близки.Това колие-урна за кремация, предназначено за аутопсия и за съхранение на пепел, косата или нещо особено важно.Те ще ви придружават по друг начин.Украса за кремация - това е един от най-добрите начини за поддържане на физическото докосване до вашето потерянному любимия човек.

Подробности