.

Котешки Къща с Водоустойчива Брезентовой Покрив Котешки Къщичка за Куче, Котешка Хижа, Уличен Котешки Къща Водоустойчив Котешка апартамент Сгъваема и Преносима з?

Котешки Къща с Водоустойчива Брезентовой Покрив Котешки Къщичка за Куче, Котешка Хижа, Уличен Котешки Къща Водоустойчив Котешка

BGN 2.67

Налично
Налично

【Лесен монтаж без инструменти】Котешки къща е много лесно да се съберат или да се демонтира за по-малко от минута с помощта на застежек-куки и вериги и мълнияНе са ви необходими никакви инструменти.Идеален за котки и малки кученца, да спя в гаража, на верандата, в плевнята или дори у дома. 【Защита】 Нашия уютен неотопляем къщичка за котки - добра къща за защита на улични котки, обществени котки и диви котки. 【Защита от атмосферни влияния】 : да се съхранява на котки всяка форма и размер, сигурни и удобни в това просто в парламента, защитен от атмосферни влияния кошачьем колиба. 【Трайно на дъното】 Може да поставите на балкона, верандата или в друго място, без да се притеснявате за скольжении, осигуряване на топло и сухо подслон за вашия домашен любимец. 【Най-добрият подарък】 Този удобен и здрав котешки къща е идеална за котки и малки кучета.Той е с два изхода.Това е добър избор за студените зимни дни и да споделят вашето дете от малко собствено място.Ние стоим зад нашите продукти и нашите клиенти - надеждно качество.

Подробности