.

Aseata Защита за килими за котки и кучета Не позволява на Котката да се изгребе килим в има Вратата Прозрачна защита за килим от котешки драскотини 12x98 инча Лесно се ре?

Aseata Защита за килими за котки и кучета Не позволява на Котката да се изгребе килим в има Вратата Прозрачна защита за килим

BGN 2.67

Налично
Налично

【Ефективна защита на вашия килим】 Тази подложка за защита на килима с размер 12,2 X98,4 инча, поставете килима на врата, за ефективно предотвратяване на поцарапывание коткиНа дъното с нескользящими пирони, трайно стабилизирани върху килима.Предотвратява подхлъзване. 【Лесна употреба】 Вие можете сами да изрежете желания размер в зависимост от големината на отвора на вратата, просто се нуждаят от ножици.Прозрачен материал е по-лесно да се наблюдава. 【Висококачествени материали】 е Изработена от висококачествена пластмаса, вкус, екологично чист.Котката не ще разруши него и ще може да защитава вашия килим в продължение на дълго време. 【Многократно използване на】 Може да бъде публикуван има вратата, на стълбите в спалнята и на други места.Защитете килим от увреждане на котката. 【За опаковката】 нашия подложка за защита на килима навити за доставка, може да получите леко усукани, моля, не се притеснявайте, подходящо налягане ще си прав.Изчакайте известно време, равно място.Описание на продукта.Вид на продукта : подложка за защита на килима Материал : PVC Размер : 12,2 X98,4 инча Характеристики : Здрав и нескользящий.Характеристики : 1 : 1. Подложка за котешки драскотини, специално предназначени за домашни котки, за да се защити килим в дома ви от повреда от котката.Тя е изработена от трайно силиконово лепило, хипоалергични и безопасни за домашни любимци.

Подробности