.

10 Бр. Играчка за котки, Летяща Играчка за котки с набор от цветни летящи Витлото, Играчка-Пъзел за котки, които Играят на закрито, който проследява Интерактивни игра?

10 Бр. Играчка за котки, Летяща Играчка за котки с набор от цветни летящи Витлото, Играчка-Пъзел за котки, които Играят на

BGN 2.33

Налично
Налично

?[Че получавате] Вие ще получите комплект, състоящ се от 2 интерактивни ракети устройство за котки и 8 летящи витлото 4 ярки цвята, които могат да привлекат вниманието на вашите домашни любимци за секунда ?[Неща] Играчка за проследяване на котки изработени от висококачествена пластмаса в различни цветове и трайни за ежедневна употреба.Играчки нетоксични и безопасни за домашни любимци.Витла също са устойчиви на укусам и износване. ?[Ефектен дизайн], получаваме 1 розова пусковую монтаж на котка и 1 виолетови пусковую монтаж на котка, всяка от които има 4 пропеллерами различни ярки цветове.Ярки цветове могат лесно да се привлече вниманието на вашия домашен любимец и засилване на взаимодействието между хора и домашни любимци. ? [Лекота на употреба] Първата стъпка, моля, инсталирайте перка в горната част на играчката.Втора стъпка : започнете вашия играчка, два или три пъти завъртане на витлото по посока на часовниковата стрелка.Най-накрая, можете да натиснете спусъка напред в посоката, и витлото излита.Разбира се, това е ново и много ефективно - да играят с любимите си котка!. ?[Мъдър подарък за домашни любимци и за себе си] Интерактивен гама от играчки за котки може да тренирате вашата котка на лов, проследяване гонят, играят и създават повече близост между вас и котки.Играчки също могат да помогнат на вашите котки да се запази здравето и да се избегне затлъстяването.Що се отнася до вас, тогава можете да се отпуснете и да се забавляват, като играят с техните котки.Това е най-щастливо време, когато прекарват време с техните котки заедно!. ?[Че получавате] Вие ще получите комплект, състоящ се от 2 интерактивни ракети устройство за котки и 8 летящи витлото 4 ярки цвята, които могат да привлекат вниманието на вашите домашни любимци за секунда. ?[Неща] Играчка за проследяване на котки изработени от висококачествена пластмаса в различни цветове и трайни за ежедневна употреба.Играчки нетоксични и безопасни за домашни любимци.Витла също са устойчиви на укусам и износване. ?[Ефектен дизайн], получаваме 1 розова пусковую монтаж на котка и 1 виолетови пусковую монтаж на котка, всяка от които има 4 пропеллерами различни ярки цветове.Ярки цветове могат лесно да се привлече вниманието на вашия домашен любимец и засилване на взаимодействието между хора и домашни любимци. ? [Лекота на употреба] Първата стъпка, моля, инсталирайте перка в горната част на играчката.

Подробности