.

Goughnuts Играчки за Агресивни кучета | Почти Неразрушаемая Дърпане на играчки за средни породи, като Питбули и немски овчарки | Тежкотоварни Дърпане на играчки за куче?

Goughnuts Играчки за Агресивни кучета | Почти Неразрушаемая Дърпане на играчки за средни породи, като Питбули и немски овчарки

BGN 3.00

Налично
Налично

✅ АГРЕСИВНИ ДЪВКА, ОТДЕЛЕТЕ СИ НЯКОЛКО — на вашето търсене на играчки, способни да устоят на агресивно жеванию кучето си, оконченыИздръжливи играчки за кучета Goughnuts правят дърпане на въже по-увлекателно занимание, като спестява парите, които иначе са прекарали било в замяна на играчки. ✅ ПРОЕКТИРАНИ За МАКСИМАЛНА ЗДРАВИНА — Нашите здрави гумени играчки за теглене на въже, разработени от специалист по повърхностите с 30-годишен опит с играчки за кучета, не са слабите места, които кучето може да прокусить, така че вие и вашето куче може да играе в безброй игри в дърпане на въже. ✅ МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ — Нашите играчки за теглене на въже конструирано така, че кучетата да не могат да отгрызать и поглъщане на парченца, които могат да причинят запушване на червата, което може да доведе до операция намеса или смърт, при това уберегая ръката си от вреда, за да можете да се насладите на перетягиванием на въже, така както и вашето кученце. ✅ ИДЕАЛЕН РАЗМЕР ЗА КУЧЕ от по-широк играчка, толкова по-трудно я завършим хапка и разкъсат на парчета.Ние предлагаме играчки с различни размери, включително и нашата играчка-влекач за кучета от средни породи, която е напречното сечение на 1,4 инча за безопасна игра под наблюдение. ✅ ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ — Goughnuts женска и семейна компания, която произвежда в САЩ.Нашите тежкотоварни играчки за кучета практически не се поддават на унищожение, но ако кучето умудрится ги нарани, ще заменим вашата покупка за нашата доживотна гаранция. ✅ АГРЕСИВНИ ДЪВКА, ОТДЕЛЕТЕ СИ НЯКОЛКО — на вашето търсене на играчки, способни да устоят на агресивно жеванию кучето си, окончены.Издръжливи играчки за кучета Goughnuts правят дърпане на въже по-увлекателно занимание, като спестява парите, които иначе са прекарали било в замяна на играчки. ✅ ПРОЕКТИРАНИ За МАКСИМАЛНА ЗДРАВИНА — Нашите здрави гумени играчки за теглене на въже, разработени от специалист по повърхностите с 30-годишен опит с играчки за кучета, не са слабите места, които кучето може да прокусить, така че вие и вашето куче може да играе в безброй игри в дърпане на въже.

Подробности