.

N/A Машина за рязане на нокти за домашни любимци, Ножици за Кучета, Котки, нокторезачки, Ножици за рязане на ноктите, Машинка за подстригване, Инструменти за грижа За ?

N/A Машина за рязане на нокти за домашни любимци, Ножици за Кучета, Котки, нокторезачки, Ножици за рязане на ноктите, Машинка

BGN 0.33

Налично
Налично

Име на продукта : нокторезачки за домашни любимциМатериал на продукта : ABS.Цвят на продукта : розов, зелен.Размер на продукта : 100,12*71*8 mm. Подходящ за : кучета, котки, зайци и други домашни любимци с дълги нокти.Наименование на продукта : нокторезачки за домашни любимци Материал изделия : ABS Цвят на продукта : розово, зелено Размер на продукта : 100,12*71*8 мм е Подходящ за : кучета, котки, зайци и други домашни любимци с дълги нокти 1 x нокторезачки за домашни любимци, поради ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 1-2 виж поради резолюция, яркост, контраст и т. на екрана на компютъра действителният цвят може да се различават малко от изображението.Надяваме се на разбиране.Успешно пазаруване!Защитен кожух за котки, птици, влечуги, за да не се намали.

Подробности