.

Люфа за къпане TYI - Пенящаяся Гъба За къпане, Мрежест слой, Гъба за къпане, Топчета за къпане, Гъба за къпане, Отшелушивающая, Почистваща, Успокояваща Кожата, 50 г /бр.

Люфа за къпане TYI - Пенящаяся Гъба За къпане, Мрежест слой, Гъба за къпане, Топчета за къпане, Гъба за къпане, Отшелушивающая,

BGN 1.67

Налично
Налично

♛ Насладете се на времето, вземане на душ : душ отнема само няколко минути, за да направи вашата кожа гладка и коприненаИзползвайте гел за душ, за да лесно да се отпуснете и да се премахне горния слой мъртви клетки на кожата и излишната мазнина. ♛ Характеристики : Голям размер на дълга дръжка, лесен за използване, е идеално за висящи на закачалки за баня или вратите куки.Автомобилът е с 5,5 инча 50 грама. ♛ Характеристики : Ексфолира, почиства, успокоява кожата, премахва токсините и балансира рН на кожата.Мека гъба за баня вспенивается с гел за душ или сапун и вода, за да помогне за отстраняване на кератин и почистване на порите. ♛ Най-добрият подарък за вашето семейство : Нашите 4 типа екологично чиста полезна люфы - най-добрият избор за вашето семейство и приятели.Подходящи за Коледа, на Деня на майката, кръщаване на дете или за рождения ден. ♛ Гаранция за 100% удовлетвореност : Ако не сте доволни от нашите продукти на 100% и ако те не отговарят вас, моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти.Ние ще ви предоставим най-доброто решение в рамките на 24 часа. описание на продукта - искате той да вспенивался и съдържа повече мехурчета? - Че, ако можете да въведете мека, трайни пластмасова мрежа в прах от бамбуково въглища?В тези губках за душата XL с въглен има всичко! - Много голям размер и тегло : тази впечатляваща серия възглавници за душ и вана голям размер. - По-устойчива кожа : Бяла гъба във всяка душа е изработена от висококачествена мрежа, която може лесно и добре се поддържа с помощта на любимия си душ гел или сапун.

Подробности