.

Ръкавици за Риболов FAISOX с Дебела Латексово Покритие, Ръкавици За Почистване на Рибата-Дизайн с Магнитен заключващ механизъм, Ръкавици за Риболов в Солена Вода за М?

Ръкавици за Риболов FAISOX с Дебела Латексово Покритие, Ръкавици За Почистване на Рибата-Дизайн с Магнитен заключващ механизъм,

BGN 12.03

Налично
Налично

【Добро водонепроницаемое имот】Повърхност ръкавици смочена, неравна обяснение е по-устойчива на хлъзгане и осигурява по-добро сцепление 【Здрава и износостойкая】 Повърхност PE, наситена с латексово материал за формирането на неправилни бръчки, значително подобрява устойчивост на износване. 【Лесно за улов на риба и щадящи ръцете на 】 Неравни гънки на повърхността от латексного материал повишават устойчивостта на хлъзгане и предпазват от залепване на риба везни в ръцете. 【Еластични и устойчиви на натягиванию】 Ръкавици са устойчиви и устойчив на натягиванию с дълъг срок на служба. 【Конструкция на магнитното куката е готова за използване】 Тези ръкавици за риболов са най-подходящи за работа с риба, когато ви е необходимо.Конструкция с магнитен заключващ механизъм позволява лесно се облича и го стреля. 【Добро водонепроницаемое имот】Повърхност ръкавици смочена, неравна обяснение е по-устойчива на хлъзгане и осигурява по-добро сцепление. 【Здрава и износостойкая】 Повърхност PE, наситена с латексово материал за формирането на неправилни бръчки, значително подобрява устойчивост на износване. 【Лесно за улов на риба и щадящи ръцете на 】 Неравни гънки на повърхността от латексного материал повишават устойчивостта на хлъзгане и предпазват от залепване на риба везни в ръцете.

Подробности