.

CZDYUF Компютърен стол Мебели за дома Игра Стол за Офис Поставка за крака Лесна Релаксиращи Офис Столовете От Изкуствена тъкан Компютърен стол (Цвят: синьо)

CZDYUF Компютърен стол Мебели за дома Игра Стол за Офис Поставка за крака Лесна Релаксиращи Офис Столовете От Изкуствена

BGN 91.00

Налично
Налично

Увеличава силата монолитен под корпуса ръкохватки от полипропиленУдобно седене повече съответства на формата на човешкото тяло, и се насладете на удобно опаковка, подобна на облак. на въртящата се на 360 ° и поднимающаяся въздушна барабани с функционално тава, насладете се на въртящия се стол, височина на стола-лесно да се определи с пръсти. Комфорт на 360 градуса ергономичен дизайн за офис и домашен комфорт.Приложими сценарии : спалня, хол, офис и т., се Увеличава силата да се отливат във формата на корпуса ръкохватки от полипропилен.Удобно седене по-подходящи за формата на човешкото тяло, и се насладете на удобно опаковка, подобна на облак. на въртящата се на 360 ° и поднимающаяся въздушна барабани с функционално тава осигурява удоволствието от въртящи се столове, височина на стола-лесно да се определи с пръсти. за удобство на 360 градуса ергономичен дизайн за офис и домашен комфорт.Чист и здрав, дишащ и мек, не се уморява след дълго сядане Наука и технологии При ръчно измерване при вземането на проби може да възникне грешка в 1-2 виж дължи На дисплея и други причини за разликата в цвета между изображението и реалния обект не бъде върната Удобно компютърно стол може да се освободите от умората.

Подробности