.

ZYQDRZ Сгъваема Табуретка за обувки, Стенен монтаж изключително тънък Столче за Преобличане обувки от алуминиева сплав за баня, Невидим Столче за Преобличане на обув?

ZYQDRZ Сгъваема Табуретка за обувки, Стенен монтаж изключително тънък Столче за Преобличане обувки от алуминиева сплав за

BGN 197.76

Налично
Налично

★ Спестяване на пространство : може да се сгъва, когато не се използва, за възстановяване на повърхността на стената, която е едновременно красив и компактен ★ Сгъване и скриване - лесна за използване, се спуска при използване и се сгъва, когато не се използва, спестяване на място. ★ Приложими обекти : в съответствие с модерен и лесен стил на декорация, подходящи за входове, коридори, бани и други случаи. ★ Лесна инсталация : Фиксиран разширителния винт е много удобен за инсталиране, което решава проблема на летливи инсталация. ★ Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!. ★ Спестяване на пространство : може да се сгъва, когато не се използва, за възстановяване на повърхността на стената, която е едновременно красив и компактен. ★ Сгъване и скриване - лесна за използване, се спуска при използване и се сгъва, когато не се използва, спестяване на място. ★ Приложими обекти : в съответствие с модерен и лесен стил на декорация, подходящи за входове, коридори, бани и други случаи. ★ Лесна инсталация : Фиксиран разширителния винт е много удобен за инсталиране, което решава проблема на летливи инсталация. ★ Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!.Спецификации на продукта : Модел : стенен Сгъваем стол Материал : алуминий + желязо рамка Стил : лесен и модерен.Размери на продукта : 410 mm * 40 мм * 430 cm общо тегло : 6,27 кг Товароносимост : 120 кг Конструкция на сгъване, автоматично понижаване на вътрешната хардуерна поддръжка, дизайн на мащабиране.

Подробности