.

Офис стол Mimoglad, Ергономичен Работно стол с висока облегалка, Регулируема лумбална опора и облегалката за глава, Въртящо се Работно стол с откидывающимися облегалк?

Офис стол Mimoglad, Ергономичен Работно стол с висока облегалка, Регулируема лумбална опора и облегалката за глава, Въртящо

BGN 95.00

Налично
Налично

[Най-доброто предложение което ще откриете] Всяка покупка - това е важна инвестиция за вас, включително усещане на тялото, срока на експлоатация на продукта и париMimoglad предоставя ергономичен стол С оптимално съотношение между цена И качество 1 *, БЕЗПЛАТЕН връщане И замяна В рамките на 1 * 90 дни, СЕРВИЗНО обслужване В рамките на 1 * 5 години.Всички възникнали проблеми могат да бъдат решени. [Награда "S-образна" на стойката на гръбначния стълб] Ергономичен стол с добра опора винаги поддържа здравословна поза на гръбначния стълб и не оказва вредно въздействие на гърба си.Добра лумбална подкрепа ще облекчи напрежението и болки в гърба.Регулируема облегалка не позволява да се наведе напред или расправлять раменете.Не сутультесь, това е причината. [Липса на влошаване на комфорта на задника] Изберете достатъчно уплътнение и дишащ материал.Низкокачественная пяна може бързо да се разпаднат (не защото сте голям мъж).По този начин, Mimoglad увеличи качеството и плътност, за да се балансира мекота, устойчивост и подкрепа, като по този начин намалява налягането върху бедрената кост и опашната кост. окото плат притежава забележителната способност да отвръща на влага и притежава висока пропускливост на въздуха, вие не промокнете от пот. [Получите най-добрата кацане и усещания] Ако възнамерявате да прекарвате в нея много време, най-добре да изберете компютърно регулируема облегалка. Стол Mimoglad ви позволява да повдигнете облегалката за глава, така че той е кацнал там, където е вашата глава.

Подробности