.

Тениски за домашни любимци Хавай стил, куче флорални тропически тениски с къс ръкав, призвание Хавайски плаж Носен костюм дишащ кучешки дрехи облекло за малки до с?

Тениски за домашни любимци Хавай стил, куче флорални тропически тениски с къс ръкав, призвание Хавайски плаж Носен костюм дишащ кучешки дрехи облекло за малки до средни домашни любимци, бял ананас

BGN 3.33

Налично
Налично

Направете мека материя от шифон, тениската на кучето на хавай е мека и дишаща за носене, придавайки на вашите домашни любимци хладно и удобно изживяване, а леката тъкан е подходяща за лятото, което позволява на кучето ви да се премести релаксира Комплектът за летни дрехи за домашни любимци може да се прилага както за дейности на закрито, така и за открито, като партита, фотография, пътуване, ходене и други важни дни, тъй като нейният очарователен и атрактивен дизайн е добър за правене на снимки на домашни любимци. Хавайските дрехи за домашни любимци, проектирани със затваряне на ревера и бутони, което е лесно за кучетата ви да се облекат и излитат, намалявайки дискомфорта от обличането и събличането, което прави кучетата ви да са готови да приемат хавайските ризи за домашни любимци. Точно като вас и вашия домашен любимец имат ваканции на плажа Хавай, а ярките цветове правят вашите прекрасни домашни любимци привлекателни и изключителни, лесни за привличане на вниманието на другите. Изработена от шифона, тази риза е удобна и дишаща, много подходяща за горещото лято. Летните хавайски дрехи за домашни любимци изглеждат стилни и деликатни, които могат да се кандидатстват за релакс у дома, пътуване, фотографиране, пазаруване или участие в тематично парти на плажа и т. Размер Neck Кръст Назад. Цвят : Синьо, бяло, черно, червено. и има по -малко влияние върху дейностите на вашите кучета. Материал : Шифон. Спецификации на продукта : . Размер : xs/s/m/l/xl/xxl. С изискан занаят и траен материал, тази риза е издръжлива и миеща се, има дълъг експлоатационен живот . Хавайската риза за домашни любимци има цветни хавайски щампи, носейки тропически щрих на тази жизнена риза за домашни любимци, изработена от мек материал, всяка риза за домашни любимци е мека и дишаща, удобна за вашия домашен любимец да носи за целия ден.

Подробности