.

Американски футболен юрган Корица топка игри Утешителка Покритие , Футболен баскетбол Билярд Голф спално бельо Комплект топка игри Оведиране на корица за момчет?

Американски футболен юрган Корица топка игри Утешителка Покритие , Футболен баскетбол Билярд Голф спално бельо Комплект топка игри Оведиране на корица за момчета момичета, спортна тема Comforter Cover Bed

BGN 21.60

Налично
Налично

Уникални шикозни игри с топка 3 D модел и ярък цвят придават на вашата спалня свеж вид през четири сезон 【Материал с добро качество】 Луксозен микрофибър оригинален дизайн полиестер материал, мек и удобен за докосване. Никакъв цвят не избледнява. За да спестите времето си в смяната на завивки и ядра на възглавници, ние приехме по -удобен дизайн на затваряне на цип, като улесняваме да извадите утешителя си и по -добре да го поставите. Инструкции за грижа. Използване на много целта. 【Пакет, включен】 Предлага се в 5 размера : 173*218cm 203*228cm 228*228 cm 259*228cm 264*239 cm, моля, обърнете внимание, че юрганът не е включен. Измерете леглото си, за да се уверите, че това е подходящият размер за декора си в спалнята . Можете да го поставите в сушилнята на слаб огън, за да помогнете да вземете бръчките и да излезете пухкави . Спортна тема завивка покривка за спално бельо комплект топка игри печат юрган луксозен супер мек футбол от микрофибър/баскетбол/билярд/голф утешител покрива с възглавници за декор за спалня. С отличителни модели на игри с топки правят вашето домакинство чисто и създайте отличителен стил, добавяйки атмосфера на удоволствие към вашата спалня . Обърнете капака отвътре и затворете преди измиване. Топли съвети : Поради това да се опакова на малка кутия, може да са някои бръчки, когато я получите. Гладко усещане за ръце, носейки ви удобен сън и топла мечта, идва с цип отгоре и ъглови вратовръзки за пазене на одеяло на място. Можете да се извиете в леглото с любимия си роман или да легнете на тези мързеливи Уикенди във вашата стая, превозно средство за отдих или дори във ваканционния ви дом . Моля, обърнете внимание, че юрганът не е включен !!.

Подробности