.

Tfalo Mini преносима електрическа самобръсначка - USB акумулаторна най -добра самобръсначка с компактни безжични бързо зареждане на носни мустаци за мокри и суха употре?

Tfalo Mini преносима електрическа самобръсначка - USB акумулаторна най -добра самобръсначка с компактни безжични бързо зареждане на носни мустаци за мокри и суха употреба, инструменти за бръснене

BGN 63.33

Налично
Налично

Дори в случай на ниска мощност, скоростта на двигателя може да бъде стабилизирана, ефективно брадата от забиване на самобръсначката и постигане на бръсненеМини преносима електрическа самобръсначка-USB акумулаторна най-добра самобръсначка с компактни безжични бързо зареждане на носни мустаци за мокри и суха употреба : По-добро бръснене : турбо острие от неръждаема стомана, специализирана в твърди бради, 0,1 мм тънко фолио от неръждаема стомана, двустранно 3 D 3 D Мрежа на ножове, увеличен обем на бръснене, гладко плаване близо до кожата, коса от. Може ли всичко да се направи в една машина, само една мини преносима електрическа самобръсначка вкъщи може да се грижи за мъже и жени. Широка гама от приложения : бръснене, премахване на косата на краката, подмишница, коса на гърдите, коса на тялото, и т. Подходящ за пътуване, бизнес пътувания, офис, кола, къмпинг и други. Точна и бръснене : скоростта на двигателя е до 6600 об / мин, която е тази на обикновените електрически разблясъци и Бръсненето е точно и безопасно. И бръснене : скоростта на двигателя е до 10000 об. Изпълнение на потапяне, никога не се притеснявайте от суха и мокра двойна употреба, стерилна и хигиенична. Дори в случай на ниска мощност скоростта на двигателя може да бъде стабилизирана, ефективно брадата от забиване в самобръсначката и реализиране на бръснене . Използвайки USB интерфейса, е удобно да се зарежда и може да зарежда компютри, тетрадки, мобилни захранвания и др. Увеличаване и суха употреба и нисък шум : и поддържа измиване.

Подробности