.

DSSENG дървени образователни играчки, дървена форма с цвят на сортиране на предучилищни блокове за подреждане на деца, пъзели играчки, подаръци за рожден ден за момче?

DSSENG дървени образователни играчки, дървена форма с цвят на сортиране на предучилищни блокове за подреждане на деца, пъзели играчки, подаръци за рожден ден за момчета и момичета на възраст 1- години

BGN 12.26

Налично
Налично

6inch Превъзходен материал за децата : Като родител, вие определено искате най -доброто за вашето дете. Първа форма SORTER за вашите деца-Funny & Educational. Въображение, както и да сте образователни . Хубаво е да имате дървена пъзела образователна играчка, която позволява някои. Детето ви ще обича ярките цветове, различните геометрични форми и ангажиращия дизайн. в малките им ръце. Елемент : Дървени играчки. Цвят : многоцветни. Идеални подаръци за момчета и момичета на възраст 1-3 . Упражнение на детето на детето : Малките умове са нетърпеливи да растат. Страхотни играчки за малко дете за момичета на възраст 1-3 годишни момчета . Насърчава координацията между ръцете и окото и въображаемата игра. Внимателен дизайн за бебе : Перфектно оразмерени за ръцете на малки деца, чудесен избор като играчки за пътуване. Перфектни пъзели за 2 -годишни деца . Можете да попитате детето си за числа, цветове и форми, след което се опитайте да направите различни комбинации. Форма играчка за малки деца . 1 Поставете дървени сортиране и подреждане играчки, перфектно оразмерени за ръцете на малки деца, чудесен избор като играчки за пътуване. Нещо повече, блокът за подреждане има гладки ръбове, приляга добре. Изработена от 100% нетоксична дървесина с водна боя за храна, безопасна за деца, както и екологично чисти. Изградете ранна форма, умения за диференциране на цвета и размера : Тя може да вдъхнови въображението на децата, както и да насърчи тяхното физическо и интелектуално развитие.

Подробности