.

Фугакален анализатор на космените фоликули, детектор на скалпа, тестер за кожен пигмент решаване на космени фоликули Проблеми Тестване на влагата на косата за реш?

Фугакален анализатор на космените фоликули, детектор на скалпа, тестер за кожен пигмент решаване на космени фоликули Проблеми Тестване на влагата на косата за решаване на съдържанието на скалпа на скалпа

BGN 0.33

Налично
Налично

Подходящ за тестване на съдържанието на масло от скалпа, влагата на косата, гъвкавостта и др Спецификация : Състояние : 100% Чисто нов тип : Кожа (за растеж на косата, функция за загуба на коса) Инструкции за използване на два величини : 50 пъти : пъпки / масло / суха кожа, чувствителна пъпка, Разпространение на пигментация. Дизайн за акумулатор, удобен за зареждане, лесен за носене. Може да замрази екрана на изображението на рамката, да увеличава и извън екрана, да ви донесе удобство. Стандартен с 50x, 200x обектив, откриване на кожата с 50x, откриване на коса с 200x, поддържат различни лещи.Характеристика : 1. Може да се използва за откриване на кожни проблеми като пъпки, цветни петна, възпаление и др . Добър за решаване на проблеми с скалпа и космените фоликули. Дизайн, удобен за зареждане, лесен за носене .200 пъти : Бактериална еритема на скалпа / секрецията на космените фоликули / секрецията на масло е твърде силна. Подходящ за тестване на съдържанието на масло от скалпа, влага на косата, гъвкавост и др ти удобство.

Подробности