.

Памучен сатен шамар, стандартни - кръгли цветя Модерни полка точки Грънджия рисунка за рисуване от печат Големия смел класен златист мод кръгове печат по поръчка з?

Памучен сатен шамар, стандартни - кръгли цветя Модерни полка точки Грънджия рисунка за рисуване от печат Големия смел класен златист мод кръгове печат по поръчка за спално бельо с лъжица

BGN 1.67

Налично
Налично

възглавницата/пълнежа не са включени Смесете и съвпадайте отпечатъци, за да създадете свое уникално персонализирано пространство. С Spoonflower всеки дизайн е изработен от независим дизайнер на повърхност, който получава комисионна при всяка продажба и всяка поръчка е отпечатана при поискване само за вас! Моля, обърнете внимание - Докато ние сме направили всичко възможно да представим точно цвета, цветовете могат да се представят на екрана на компютъра по различен начин, отколкото на отпечатаната тъкан.Кръгли цветя Модерни полка точки гръндж рисунка за рисуване на възглавница от възглавница от лъжица, нож за възглавници с нож са направени от маслен мек, 100% естествен италиански памучен сатин и са чудесен начин да въведете уникални шарки и поп цвят в стаята си. Оригинален дизайн Авторско право : Friztin. Цялата естествена памучна тъкан е идеална за дишащо, уютно спално бельо. Нашият Sateen разполага с фин блясък и гладка ръка, проектирани да омекват с всяко измиване . Възглавница Шам крал размер : 37 "x 20". 100% италиански памучен сатен. Печатът е представен от двете страни със затваряне на плик на отзад индивидуални възглавници с хрупкав ръб на ножа. Размери на възглавницата с възглавници : 26 ”x 26”.

Подробности