.

Prosgs махмур

Prosgs махмур

BGN 3.98

Налично
Налично


Дължината на този валяк на мъх е 16,1 см, ширината е 10 см)
Лепкава хартия : 10см x 4,5 см на 3,94 х 1,77 (прибл.
Моля, позволете на леко леки Разлика Разлика поради различно ръчно измерване. С паралелограм лепкав дизайн на хартиен лист е лесно да се откъсне. Дължината на тази лепкава хартия е 10 см, ширината е 4,5см. Премахването на линията е маркирано с гладка повърхност и дълга дръжка, така че може да ви осигури удобно изживяване на сцепление. Гладката повърхност и дългата дръжка са изключителните характеристики на това отстраняване на мъх, така че може да ви осигури удобно изживяване на сцепление.
Този валяк за мъх може лесно да премахне косата на домашни любимци, парчета хартия, остатъци от храна на пода и да премахне праха и мъх върху дрехите, килимите, завесите, мебелите и Така нататък поради силната си адхезия. С паралелограмския дизайн на хартиения лист е лесно да се откъсне . Благодарение на паралелограмския дизайн на хартиен лист, лесно се откъсва . Лесно е да се откъсне за дизайна на лепкавия хартиен лист на паралел.)
Бележки :
Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от снимките.Описание :
Представяйки гладка повърхност и дълга дръжка, това отстраняване на мъх може да ви осигури удобно изживяване на сцепление.

Подробности