.

Универсален капак на съвети за слама за многократна употреба, преносими сладки сламени прахови капачки, креативно пиене на слама, херметично уплътнение за пръски ?

Универсален капак на съвети за слама за многократна употреба, преносими сладки сламени прахови капачки, креативно пиене на слама, херметично уплътнение за пръски доказателство

BGN 3.00

Налично
Налично

3 Можете да им подарите като изящни подаръци, които вашите роднини и приятели.Аси за използване : сламената щепсела може да бъде директно фиксирана върху сламата и може да бъде отстранена директно при използване на сламата. Цвят : като картина. Сламата ще бъде директно фиксирана върху сламата и може да бъде отстранена директно по време на употреба. Те могат да предотвратят прилепването на праха към сламата, херметично запечатани и устойчиви на пръски. Различни сладки модели са лесни за разграничаване. Той е много подходящ като прекрасен подарък за парти за рожден ден, парти за сламки и дейности на открито за вашите приятели, ще накара очите им да блестят. Практически подаръци : Нашите анимационни патешки зайци Сламени топери са не само играе ролята на декориране на сламата на напитката, но и доказателство за прах и пръски, моделът също е уникален. Както всички знаем, различните компютри показват цветове по различен начин, цветът на действителния елемент може да варира леко от следните изображения. Можем да приемем смесени предмети, цветове и размери поръчка.Рагируем материал : Нашата силиконова слама е изработена от силикон за хранене, издръжлив, многократна употреба, нетоксична и безвкусна. Материал : силикагел. Колкото повече количества, толкова повече отстъпка. Определящ размер : Нашият сламен ръкав е подходящ за всички видове сламки от 6 до 8 мм. Дизайн на Ctue : Формите на творческите животни са много декоративни и много подходящи за всички видове партита като Straws Party.

Подробности