.

Мулти разрошено легло пола слонова кост в пълен размер Широтворена капка, мека двойна четка хотел Качество на микрофибърно легло пола лукс, лесна за грижа за бръчк?

Мулти разрошено легло пола слонова кост в пълен размер Широтворена капка, мека двойна четка хотел Качество на микрофибърно легло пола лукс, лесна за грижа за бръчки и избледняване на съпротивление

BGN 5.94

Налично
Налично

Това е тристранна пола което дава луксозно и перфектно завършващо докосване до комплекта ви ♥ ᴗ ♥) Измийте с подобни цветове в хладна вода и изсушете на ниско ниво. (◔‿◔) Това е парче торта за вас и не се нуждае остава без бръчки без необходимо гладене и избледнява, изглежда чисто нов за години напред! Накарайте спалнята си да се откроява с тази премиум и луксозна пола на леглото . Умно проектиран : Просто се разгънете и поставете a Фиксирана еластична лента За да регулирате височината, да се сбогувате с движещите се тежки матраци. (◔‿◔) плюс, той е идеален за прикриване на предмети под леглото, като същевременно се предпазва от прах и по -малко вероятно да се разкъса или разкъса . Поставете до 54 "x 75" капка : 27 "цвят : слонова кост.Тази пола на леглото се предлага в множество размери и цветове, като ви позволява да изберете този, който може най -добре да отговаря на интериора на вашата спалня и да пасва на вашето легло. Лесна грижа : Нашият първокласен микрофибър е лесен за грижа. Съчетайте полата си в леглото лесно пола с пълен размер на леглото : Облечете леглото си с красива пола с пълен размер на леглото, направена с луксозен четен микрофибър с 27 -инчова капка, за да скриете краката и рамката на леглото си, заедно със съхранението под леглото, за да придадете на вашето пространство красив вид.

Подробности