.

Коледни снежни човешки дизайнерски ножове Форкс Ръкавиди торбички Коледни декорации Негасени чанти за държане на прибори за прибори за прибори за прибори за приб?

Коледни снежни човешки дизайнерски ножове Форкс Ръкавиди торбички Коледни декорации Негасени чанти за държане на прибори за прибори за прибори за прибори за прибори за прибори за прибори

BGN 19.21

Налично
Налично

н | Очарователен дизайн на коледен модел като прибори за хранене, сребърни съдове, държачи за прибори за хранене. | Изработени от първокласни качествени материали, устойчиви на износване, издръжливи и дистанционни. Искрено се надявам, че можете да разберете! Благодаря ти! Комплектът се състои от 6 снежни човеци. - Вилицата и чантите са идеални за декорация на маса за хранене в Коледа, за да запалите вашата вечеря . | Разклоненията и чантите са идеални за декорация на трапезария в Коледа, за да запалите вашето вечеря. Той е специално проектиран да държи прибори за хранене като декорация на маса за трапезария за Коледа. - Изходно орнамент на коледната елха, вратата, прозореца, за да направите мястото красиво и пълно от Празнична атмосфера . - Комплектът се състои от 6 снежни човешки . - Топъл съвет : Уважаеми купувач, поради ефекта на осветлението, яркостта на монитора, ръчното измерване и т. | Изящно украшение на коледното дърво, врата, прозорец, за да направи мястото красиво и пълно с празнична атмосфера. - Размер : Около 18 x 10 x 3cm . - Това е модерна, ретро, ​​креативна, също е много полезен аксесоар, озарява външния ви вид и като подарък . - Цвят : както е показано . - Материал : Нетъчен .

Подробности