.

Филм за оцветяване на прозорец за контрол на топлината за дома, слънчев блокиращ прозорски нюанс поверителност, жилищен начин огледален отразяващ филм, дневен ант?

Филм за оцветяване на прозорец за контрол на топлината за дома, слънчев блокиращ прозорски нюанс поверителност, жилищен начин огледален отразяващ филм, дневен анти UV блокиране на топлина за жилищен офис,

BGN 6.33

Налично
Налично

Блокиране на контрола на топлината - Неотдаленият филм на прозореца ефективно блокира 99% от лъчите (UVR). Приложими сцени : хол, спалня, проучване, на открито, ресторант, баня, входно зали, балкон, търговски помещения, други. Дневна поверителност на прозорците - Еднопосочен огледален отразяващ ефект от клас „Еднопосочно огледало“ Блоки за любопитни очи от външни оптични устройства, перфектно защита на личния живот на интериора.Филм за оцветяване на прозорец за контрол на топлината за дома, слънчево блокиране на уединение на тинта на прозорци, жилищно огледално огледало отразяващ филм, дневна анти UV блокираща топлина за жилищен офис, сиво сребро. Ефективна добавка за интериорна изолация - този филм за един прозорец е подходящ за надстройки на прозорците в най -често срещаните среди като прозорци за дома и кухнята, стъклени врати, филми за поверителност на прозореца на банята, бариери, помещения за почивка , офис врати и прозорци ,. Анти-UV прозорски тониращ филм за домашни филтри интензивна светлина и позволява меките естествени светлини да влязат в стаята, редуцирайки топлина и блокиране През лятото за вас и вашите домашни любимци контролирайте температурата на вашето пространство. 1* Топлинна изолация филмова стена Стикери Стикери за спалня Стенни стикери за хол Стен Поверителност на нюанса, огледален отражателен филм, огледален от жилищно огледало, дневна анти UV блокираща топлина за жилищен офис, сиво сребро. Лесна инсталация - Отлепете ясния защитен слой от едната страна на филма на синия прозорец (лентата може да се използва за подпомагане на пилинг), напръскайте щедро количество от сапунена вода на чист филм за стъкло и прозорци и след това използвайте инструмент, за да излезете от излишъка и.

Подробности