.

Фенери ESCO LITE Черно, 128 Led UV Фенерче за откриване на урина от домашни животни, Мощен фенер Черен цвят за откриване на Скорпион, Спално порази тоя дребен паразит завина?

Фенери ESCO LITE Черно, 128 Led UV Фенерче за откриване на урина от домашни животни, Мощен фенер Черен цвят за откриване

BGN 3.33

Налично
Налично

[Детектор на урината домашни любимци] е Отлично средство за откриване на урина от домашни животни за откриване лоши петна от кучета или котки на вашия килим Ultraviolet blacklight отлично помага на собствениците на домашни любимци да се проследи къде мочились техните животни, за да можете да ги почиститеЛампа Куче пикае black light може да се използва за осветяване на тъмни зони в дома си. [Здрав и светъл] Издръжлив корпус от алуминиева сплав прави UV фенерче Escolite по-траен, а корпуса е проектиран за предпазване от подхлъзване и разсейване на топлината. 128 светодиода черен цвят са добър обхват и много светли, са идеални за осветяване на големи площи, лесно можете да го използвате за сканиране на вашата стая и на двора. [Един добър помощник за почистване] Фенерче Blacklights ви показва всяка пылинку и плака по стените, пода, мебелите и т., както и други петна, които е невъзможно да се открие с невъоръжено око.УЛТРАВИОЛЕТОВИТЕ фенери могат да бъдат изключително удобни за по-дълбоко почистване. [Допълнителни функции] Ръчен фенер Blacklight добър за търсене на scorpions, домати червеи, легла дървеници, 'светещи' камъни и стъкло.Проверка на автентичността на багаж, официални лични карти и паспорти, както и идентифициране на нежелани избелващи вещества в козметиката. [Update продукт] Актуализиран мощен фенер черен цвят на 128 светодиода е по-ярка светлина, отколкото обикновен ултравиолетово фенерче.Захранва от 6шт батерии тип АА (не са включени в комплекта).За да удължите живота на фенерче, ако не се ползват от тях в продължение на дълго време, моля извадете батериите. [Детектор на урината домашни любимци] е Отлично средство за откриване на урина от домашни животни за откриване лоши петна от кучета или котки на вашия килим Ultraviolet blacklight отлично помага на собствениците на домашни любимци да се проследи къде мочились техните животни, за да можете да ги почистите.Лампа Куче пикае black light може да се използва за осветяване на тъмни зони в дома си. [Здрав и светъл] Издръжлив корпус от алуминиева сплав прави UV фенерче Escolite по-траен, а корпуса е проектиран за предпазване от подхлъзване и разсейване на топлината.

Подробности