.

Детектор за изтичане на природен газ LAMZ - Портативен сензор за гориво газ под формата на писалка, с визуална и звукова аларма - Компактен и лесен за употреба детекто?

Детектор за изтичане на природен газ LAMZ - Портативен сензор за гориво газ под формата на писалка, с визуална и звукова

BGN 1.00

Налично
Налично

【Детектор за изтичане на запалими газове】 дава възможност за точно откриване на множество вредни запалими газове, като метан, пропан, на природен газ и други, с обхват на откриване от 50 до 1000 части на милион 【Звукова и визуална аларма】 Благодарение на звук (75 db) и визуална сигнализациям този детектор може да се определи концентрацията на газ до 50 части на милион* и да ви помогне бързо да се определи източника на изтичане на информация. 【Лесна употреба】 Изчакайте 30 секунди, докато детектор предварително се затопля след инсталацията на батерията, след това задръжте го до мястото на предполагаемото изтичане на газ.Детектор ще осигури почти мигновена обратна връзка и автоматично ще се изключи след 5 минути бездействие. 【Компактен и преносим】 Конструкция във формата на писалка лек и компактен, което позволява лесно да я поставите в джоба си или набор от инструменти за по-удобно носене. 【Съдържанието на опаковката】 На всяка опаковка е включена детектор за изтичане на газ, две батерии и ръководство за потребителя.Ние предлагаме 12 месеца гаранция и доживотна техническа поддръжка за вашето спокойствие.Обръщайте се към нас с всякакви въпроси или озабоченностями. 【Детектор за изтичане на запалими газове】 дава възможност за точно откриване на множество вредни запалими газове, като метан, пропан, на природен газ и други, с обхват на откриване от 50 до 1000 части на милион. 【Звукова и визуална аларма】 Благодарение на звук (75 db) и визуална сигнализациям този детектор може да се определи концентрацията на газ до 50 части на милион* и да ви помогне бързо да се определи източника на изтичане на информация.

Подробности