.

Преносимото кабел G Pro с Вграден регулатор на силата на звука, изключване на звука с щипка за вратовръзка е Съвместим с игри слушалки Logitech G Pro X G433 G233 G Pro (7 фута, без вг?

Преносимото кабел G Pro с Вграден регулатор на силата на звука, изключване на звука с щипка за вратовръзка е Съвместим с

BGN 6.30

Налично
Налично

♥ - Съвместим с игрални слушалки Logitech G433/G233/G Pro/G Pro X (не е подходящ и за други модели), работи на PS4, PS5, Xbox One, смартфони, таблети, Mac, PC ♥ - 3,5 мм штекерный конектор 4 полюса на штекерный конектор 5 полюсите стереозвук, позлатени накрайници, най-доброто намаляване на шума и по-малко загуба на звук. ♥ - Регулатор на силата на звука и вграден изключване на звука, с щипка за вратовръзка, по-удобен за използване (без вграден микрофон). ♥ - Син сменяем кабел в найлонов оплетке с дължина от 7 метра, е направен от бескислородной мед, метален корпус, здрав и издръжлив. ♥ - Ние ще ви предоставим 12-месечно и 100% задоволително следпродажбено обслужване, ако имате нужда от помощ или подмяна, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Съвместимост : за Подмяна на игрални слушалки Logitech G433 G233 G Pro G Pro X Работи на PS4 PS5 Xbox One PC и още много други Функции : регулиране на силата на звука и вграден изключване на звука и с щипка за вратовръзка (без вграден микрофон) Бескислородные медни и позлатени накрайници здрави и Трайни и шумоподавляющий с щепсел с 3.

Подробности