.

безжичен контролер eeidc в комплект за PS4, дистанционно за Playstation 4/Slim/Pro с двойно амортизатором/Аудио /шестиосевым датчик за движение (лилаво и синьо)

безжичен контролер eeidc в комплект за PS4, дистанционно за Playstation 4/Slim/Pro с двойно амортизатором/Аудио /шестиосевым

BGN 3.33

Налично
Налично

1 При първото сдвояване контролер с конзола PS-4 трябва да го свържете към конзола PS-4 с помощта на кабел за зареждане micro-USB (шофьор или приемник не са необходими).След първия си успешен сдвояване просто натиснете бутона на захранването, за да се свържете към конзола PS-4. В контролера има бутон за възстановяване на фабричните настройки.Просто пробива малък отвор на задната част, за да презаредите контролер, и отново съединете го с конзола PS-4. √ Специално предназначени за конзолата PS-4/Pro / Slim, идеален заместител официалния контролера PS-4. √- Ергономичен дизайн на ръкохватката, удобен материал приятен за кожата, позволява да се запази комфорт по време на игра с висока интензивност. √- Усъвършенстван аналогови джойстика и D-pad, чувствителни и точни, без забавяне, без мъртво пространство, без поднасяне, ви позволява да играете по най-добрия начин в критичен момент. √ Два начина за зареждане. зареждане с помощта на кабел USB за зареждане чрез зарядно устройство контролер PS-4 чрез външен порт. ✔ 2023 Нов безжичен контролер от 2 теми : Отличен набор от виолетови и сини контролери, нов подобрен през 2023 г., несравнимо гейминг изживяване. ✔ ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН : Нашият безжичен контролер ергономично проектиран по такъв начин, че вашите ръце е удобно при дълги игрови сесии. ✔ Съвместимост с множество платформи : Този контролер е широко съвместим с P-4/ P-3/ Pro/ Slim/ компютър/ операционна система Android / i Phone / i Pad, можете да се насладите на различни игри на множество платформи с помощта на геймпада. ✔ Дълъг живот и бързо зареждане : Този контролер от 2 комплекти използва перезаряжаемую батерия с капацитет 1000 mah, която може да осигури до 8-10 часа непрекъсната игра, за да завърши зареждане на безжични контролери изисква около 2 часа.Бързо включвайте се захранват с помощта на USB кабел за зареждане или зарядно устройство контролер, за да незабавно да се забавлявате с приятели. ✔ НАШИТЕ УСЛУГИ : Нашата цел е да предоставим на всеки наш клиент високо качество на контролери и услуги.Ако има някакви проблеми с качеството на вашите 2 контролери, моля, свържете се с нас за обмен.Ние от цялото си сърце, ще ви предоставим най-пълно следпродажбено обслужване.

Подробности