.

Лента за Украса на контролера PS5, EJGAME САМ PS5 Контролер за Смяна на Цветовете на Корпуса Подмяна на Декоративни Аксесоари за панел на контролера PS5 (Златен)

Лента за Украса на контролера PS5, EJGAME САМ PS5 Контролер за Смяна на Цветовете на Корпуса Подмяна на Декоративни Аксесоари

BGN 2.00

Налично
Налично

[Съвместимост] е разработен Специално за контролера PS5САМ може да замени обвивка PS5 (с изключение на електронни детайли), може да се замени оригиналната пластмасова декоративна ивица PS5. [Високо качество] Изработен от устойчив материал ABS, този преносим твърд калъф, с гладка повърхност и приятно усещане за докосване, позволява да се насладите на най-добрите игрални впечатления. [Стилен външен вид]Благодарение на разнообразието от нови цветове, тези скинове за контролери PS5 им придават много забавен и атрактивен външен вид и отлични за тези, които искат да персонализират или се прави разлика между "своя" контролер PS5. [Инсталация]за Разглобяване и сглобяване на прости. махнете оригинална декоративна лента от долната част на контролера, а след това сложете в нея промяна обвивка EJGAME, може лесно да се установи. [Осъществяване]1 х взаимозаменяеми калъф във формата на миди.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен навреме, качеството е гарантирано на 1 година.Гарантирано качество : J & TOP предоставя на 12-месечна гаранция за безпроблемна и безусловно 30 дни за възстановяване на средства, както и безплатна доживотна поддръжка.

Подробности