.

WSNANG Подарък бъдещ татко, Нов портфейл за татко, Картичка, подложка, Подаръци за татко за първи път от Новата мама, Подаръци за обяви за бременност дете (Татко По врем?

WSNANG Подарък бъдещ татко, Нов портфейл за татко, Картичка, подложка, Подаръци за татко за първи път от Новата мама, Подаръци

BGN 6.02

Налично
Налично

◆ Татко, когато порасна, искам да бъде така, както ти, Ти си смел, силен и страхотен във всичко, което правиш, Ти си моят супергерой, мъж, който обича майка, и въпреки че съм малък, аз знам, че имахме късмет да бъде ваша, Моите стъпки могат да бъдат малки, а ти си толкова голям и умен, но аз вече знам, че те обичам с цялото си сърце ◆ Подаръци за обявяване на бременността, подаръци за разкриване на детето, за нов папа.Идеален подарък за реклама, за това, че те са модернизирани до татко!Изразяване на щастливите и важни за него събития, тези прости, но значими подарък. ◆ МАТЕРИАЛ : Изработен е от неръждаема стомана; той не потускнеет и не променя цвета.Това също е чудесен избор за тези, които имат чувствителна кожа. ◆ РАЗМЕР : Размер вложки за хартиената карта : 3,5 "x 2,1 x 0,02" (85 мм х 55 мм х 0,5 мм). ◆ ОПАКОВКА : Карта-чантата ще е опакован в с висококачествени кадифени торбички за бижута, готови за предаването като перфектния подарък.При всякакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ❤❤❤ ДОБРЕ ДОШЛИ В WSNANG JEWELRY ❤❤❤ - Дайте ви най-добри впечатления от пазаруването.Характеристики : a. Наистина елегантен и вълнуващ дизайн изглежда страхотно и невероятно. Изработен от висококачествена неръждаема стомана, здрав и издръжлив.

Подробности