.

BNOSDM 4 Опаковки Птичья Коноп Веревочная Мрежа за Катерене, Люлки Веревочная Мрежа за Птици Стълба за Папагали Ара Окачен Хамак Играчка за Практикуване на Плъхове Па?

BNOSDM 4 Опаковки Птичья Коноп Веревочная Мрежа за Катерене, Люлки Веревочная Мрежа за Птици Стълба за Папагали Ара Окачен

BGN 17.39

Налично
Налично

【Идеален подарък за птици】 Вие ще получите 4 въжени мрежи за птиците, които можете да използвате като хамаци, веревочных стълби за катерене и местообитания за всички видове малки домашни любимци, с които можете да играете, можете да окачите върху тях храна или дъвче играчки, да помогне на вашия домашен любимец да се отървете от скуката и самотата 【Лесна употреба】 Всяка птичья качель идва с 1 кука и 2 допълнителни изкривени, може лесно да се мотае в клетка, на стената, на дърво или на друго място, без инструменти.Две люлки за птици може да се използва в комбинация и да се прибират, когато те не се използват, за по-лесно съхранение. 【Стабилен и издръжлив】Хамак bird въже, изработен от устойчив метал вътре и плътно тъкани памучни въжета от външната страна, материалът е напълно безопасен и може да се защитава лапите на вашия домашен любимец, да бъдеш здрав за по-дълга употреба. 【Бъдете здрави】 Нашите люлки от пеньковой веревочной мрежи за птиците, предназначени за това, да предостави на птиците и попугаям многофункционално място за разходки, отдих, игри и катерушки, което помага на вашия домашен любимец да се извършват повече упражнения, за да останат здрави и активни, за подобряване на гъвкавостта и проворство. 【Подходящ размер】 Размер веревочной мрежи за птици е 14,3x24,8 инча /36,5x63 см; диаметър един пръстен е 3,3 инча /8,5 виж Подходяща за папагали, ара, вълнообразни попугайчиков, какаду, конуров, чинки и други птици. 【Идеален подарък за птици】 Вие ще получите 4 въжени мрежи за птиците, които можете да използвате като хамаци, веревочных стълби за катерене и местообитания за всички видове малки домашни любимци, с които можете да играете, можете да окачите върху тях храна или дъвче играчки, да помогне на вашия домашен любимец да се отървете от скуката и самотата. 【Лесна употреба】 Всяка птичья качель идва с 1 кука и 2 допълнителни изкривени, може лесно да се мотае в клетка, на стената, на дърво или на друго място, без инструменти.Две люлки за птици може да се използва в комбинация и да се прибират, когато те не се използват, за по-лесно съхранение.

Подробности