.

Рибен резервоар декори скали свети в тъмните аквариумни камъни светещ чакъл

Рибен резервоар декори скали свети в тъмните аквариумни камъни светещ чакъл

BGN 4.33

Налично
Налично


Можете да напълните светещите камъни по пътеката, алеята и пътеката. Направи си сам украса за подаръци.
400 x Glow Rocks. Рибните танкови скали са проектирани като чакълести скали с блестящи цветове, могат да действат като красива декорация. - Рибните скали са проектирани като чакълести скали с блестящи цветове, могат да действат като красива декорация. Описание
. - Glow in the Dark Cravel може да се използва за изкуство и занаят, DIY Подаръчни декорации
. Характеристики
. Това е подходящ подарък за семейство, приятели и любовници по време на празника. Светенето в тъмните камъни е изработена от смола, са изкуствени скали, безопасни и издръжливи. Те могат да се използват за резервоар за риба, аквариум, двор, декор, задния двор.
Нашият блясък в тъмните скали е направен от смола, която е безопасна, гладките ръбове избягват живота от нараняване. - Това е подходящ подарък за семейство, приятели и любовници по време на празника. - Сиянието в тъмните камъни е направено от смола, са изкуствени скали, безопасни и издръжливи. - Материал : смола. Перфектен за вътрешна и външна декорация. Също така, можете да го използвате за пълнене на саксийни растения, резервоари за риба, градина и басейн, вази за декориране на сам, аквариум и др.

Подробности