.

Стартов комплект за бродиране KTHOFCY за начинаещи, 3 серии Комплекти за бродерия на кръстат бод за възрастни, включва в себе си дрехите за бродиране с шарки във формат?

Стартов комплект за бродиране KTHOFCY за начинаещи, 3 серии Комплекти за бродерия на кръстат бод за възрастни, включва в

BGN 2.67

Налично
Налично

【Предпоставка включва 】: 1 бр бамбуков обръч за бродиране, 1 комплект нишки достатъчно цветове, 3 бр. плат за бродиране с шарките, 9 бр. игла за бродерия, 3 бр., нитевдеватели 1 бр., 1 х изкормвача шевове.Всеки бод може да се практикуват по няколко пъти, за да можете по-дълбоко да проучи бод и да я споделят с други хора. 【Е подходящ за начинаещи】: Инструкции се включват илюстрации бродерия, в които се разказва как да се справят с конци за бродерия, набивным модел и начин за рамкиране на бродерия. 【Прости инструменти за управление на】Инструмент за бродерия е с ергономичен дизайн, бамбукови пяльцы за бродиране снабдени с винтове за лесно приспособяване.Шевни напръстник може да се освободите от умората на пръстите, причинени от продължителна бродерия, а изкормвача шевове ще ви помогне лесно да премахнете грешни шевове.С помощта на тези инструменти за бродиране вие постепенно ще откриете, че се учат да бродирам толкова интересно и спокойни, за да се развие ново хоби. 【Популярна украса】 След приключване на бродерия можете да оставите готови бродерии в пяльцах или да го поставите в рамка за картини и се закача в хола или спалнята като украса на интериора.В същото време, комплект за бродиране може да бъде бродиран в наволочках, картини в рамка или пришит към сумкам-тоут, рюкзакам облеклото или като украса.Бродерия, направена от себе си, става по-уникален и смислен. 【Топли уши】 Ако имате някакви неясни комплекти за бродерия за начинаещи, можете да се консултирате с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предоставим подходящо решение. 【Предпоставка включва 】: 1 бр. бамбуков обръч за бродиране, 1 комплект нишки достатъчно цветове, 3 бр. плат за бродиране с шарките, 9 бр. игла за бродерия, 3 бр., нитевдеватели 1 бр., 1 х изкормвача шевове.Всеки бод може да се практикуват по няколко пъти, за да можете по-дълбоко да проучи бод и да я споделят с други хора. 【Е подходящ за начинаещи】: Инструкции се включват илюстрации бродерия, в които се разказва как да се справят с конци за бродерия, набивным модел и начин за рамкиране на бродерия. 【Прости инструменти за управление на】Инструмент за бродерия е с ергономичен дизайн, бамбукови пяльцы за бродиране снабдени с винтове за лесно приспособяване.Шевни напръстник може да се освободите от умората на пръстите, причинени от продължителна бродерия, а изкормвача шевове ще ви помогне лесно да премахнете грешни шевове.С помощта на тези инструменти за бродиране вие постепенно ще откриете, че се учат да бродирам толкова интересно и спокойни, за да се развие ново хоби. 【Популярна украса】 След приключване на бродерия можете да оставите готови бродерии в пяльцах или да го поставите в рамка за картини и се закача в хола или спалнята като украса на интериора.В същото време, комплект за бродиране може да бъде бродиран в наволочках, картини в рамка или пришит към сумкам-тоут, рюкзакам облеклото или като украса.

Подробности