.

JHGCVX 20 Листа Цветни Сърдечни Лента с Азбука, Стикери за Фотокарточек, Етикети Kpop Направи си сам за художествени Поздравителни Картички, метален скрап-Книги за Украс?

JHGCVX 20 Листа Цветни Сърдечни Лента с Азбука, Стикери за Фотокарточек, Етикети Kpop Направи си сам за художествени Поздравителни

BGN 5.20

Налично
Налично

【Пакетът включва】Вие ще получите 20 листа цветни стикери с надписи на различни стилове, разнообразие от рисунки и достатъчно на брой, за да отговори на вашите нужди за употреба и декориране в ежедневния живот 【Два материала】 Стикер се състои от покритие на хартия и PET-хартия, които по-добре отговарят на вашите нужди в производството на своите ръце. 【Два размера】 12 листа 2,36 x 13,77 инча + 8 листа 3,14 x 6,29 инча. 【Лесно се поставя】 Нашите декоративни стикери за scrapbooking имат самоклеящийся дизайн, който улеснява приклеивание, лепило или тиксо не се изисква, просто откъснете бяла хартия от обратната страна и я залепете върху гладка и чиста повърхност, практичен дизайн ще ви спести много време и енергия. 【Различни начини за използване на】Този комплект цветни стикери с азбука във формата на сърца може да се прилага многократно, и можете да ги използвате за широк спектър от приложения, като албум за изрезки, мобилен телефон, фото албум, пощенска картичка, подарък кутия за рожден ден, плик, подарък етикет, план, дневник и т. 【Пакетът включва】Вие ще получите 20 листа цветни стикери с надписи на различни стилове, разнообразие от рисунки и достатъчно на брой, за да отговори на вашите нужди за употреба и декориране в ежедневния живот. 【Два материала】 Стикер се състои от покритие на хартия и PET-хартия, които по-добре отговарят на вашите нужди в производството на своите ръце. 【Два размера】 12 листа 2,36 x 13,77 инча + 8 листа 3,14 x 6,29 инча. 【Лесно се поставя】 Нашите декоративни стикери за scrapbooking имат самоклеящийся дизайн, който улеснява приклеивание, лепило или тиксо не се изисква, просто откъснете бяла хартия от обратната страна и я залепете върху гладка и чиста повърхност, практичен дизайн ще ви спести много време и енергия.

Подробности