.

Dezapuby Набор от матрици за рязане Направи си сам метални Шаблони за Scrapbooking, на Хартиен Шаблон, Художествен Занаят, Инструменти за Щамповане за Производство на пощенс?

Dezapuby Набор от матрици за рязане Направи си сам метални Шаблони за Scrapbooking, на Хартиен Шаблон, Художествен Занаят,

BGN 2.33

Налично
Налично

Материал : изработен е от висококачествена въглеродна стомана, лека, лесно е деформиран, за многократна употреба, здрав за пробиване - Размер : набор от матрици за рязане съдържа 1 комплект печати кръстни форма с размер 4,9x4,4 инча. Функция : може да се използва за производство на дневник, празнични картички, страници за scrapbooking, водене на дневник, подарък етикети, покани за парти декор албум, рамки и т. Инструмент "Направи си сам" : шаблони - чудесен инструмент за ръчно изработени за деца, което позволява да се развиват практическите им способности. Възможност за избор на подарък : може да се използва като подарък за роднини, приятели, любители на занаяти собствените си ръце, и на децата за Коледа, деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, рожден ден, сватба и т. Лекота на употреба : Нанесете метален шаблон за картичка и съвместно с высекальным машина изрежете печати с различна форма за получаване на красиви картички. Материал : изработен е от висококачествена въглеродна стомана, лека, лесно е деформиран, за многократна употреба, здрав за пробиване. - Размер : набор от матрици за рязане съдържа 1 комплект печати кръстни форма с размер 4,9x4,4 инча. Функция : може да се използва за производство на дневник, празнични картички, страници за scrapbooking, водене на дневник, подарък етикети, покани за парти декор албум, рамки и т. Инструмент "Направи си сам" : шаблони - чудесен инструмент за ръчно изработени за деца, което позволява да се развиват практическите им способности. Възможност за избор на подарък : може да се използва като подарък за роднини, приятели, любители на занаяти собствените си ръце, и на децата за Коледа, деня на благодарността, Ден на Св.

Подробности