.

Taluosi Roll Stickers Етикети за сърдечен печат самозалепващо писмо печатно многоцветно благодарности стикери ролка за Коледа

Taluosi Roll Stickers Етикети за сърдечен печат самозалепващо писмо печатно многоцветно благодарности стикери ролка за Коледа

BGN 2.67

Налично
Налично


Подходящ е за коледна декорация, опаковане на пликове и залепване на други елементиОписание :
Със своя самозалепващ се и дизайн на сърдечен печат този продукт е удобен и лесен за използване, който е лесен за залепване и премахване.
Пакетът включва :
1 Roll of Stickers Етикети (500бр)
Със своя самозалепващ и сърдечен печат този продукт е удобен и лесен за използване, който е лесен за залепване и премахване.
Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. Той е подходящ за коледна декорация, опаковане на пликове и залепване на други артикули. Тъй като той е широко приложен и многоцелев, този продукт е подходящ за онлайн търговци на дребно, магазини за печене, пликове за балони и т. Единичен стикер е 2,5см.)
Бележки :
дължимо Към разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките.
Име на артикула : Етикети на стикери
Материал : Лепилен стикер
Характеристики : Самозалепващи се, удобни, дълготрайни
Подробности за размера :
Диаметър на единичния стикер : 2.
Тъй като е широко приложен и многоцелен, този продукт е подходящ За онлайн търговци на дребно, магазини за печене, пликове за балончета и т.

Подробности