.

Мини Лилави Ленти с пеперуди, Животни-Пеперуди, Природа, Карикатура, Бродирани Гладене на Дрехи, Значки с Бродерия, Етикети за Дрехи, Апликация на яке (Лот 3)

Мини Лилави Ленти с пеперуди, Животни-Пеперуди, Природа, Карикатура, Бродирани Гладене на Дрехи, Значки с Бродерия, Етикети

BGN 3.33

Налично
Налично

Размер : 1,4 /8 X2 инчаКръпката изглежда Страхотно, Супер Готин и качествено.Може да се глади желязо или шият върху полиестер / памук тъкан. в тази заплату не поставяйте гореща ютия директно на заплату, гладьте отвътре навън.ДОСТАВКА По ЦЕЛИЯ свят На Тайланд.Обикновено продуктът се доставя в САЩ в рамките на 11-21 работни дни от датата на изпращане.Винаги е по-бързо, отколкото очакваната доставка.Ние произвеждаме петна в АЗИЯ!Бърза доставка!Отлично обслужване на клиенти!.Апликация и бродирани кръпки могат да се използват за украса на чанти, дънки, престилки, библиотечни чанти, всички видове детски неща, като например спортни ризи. твърде много идеали, за да ги изброя.С помощта на ютия, можете веднага да се създаде нов имидж. Размер : 1,4/8 X2 инча.Кръпката изглежда Страхотно, Супер Готин и качествено.Може да се глади желязо или шият върху полиестер / памук тъкан. в тази заплату не поставяйте гореща ютия директно на заплату, гладьте отвътре навън.ДОСТАВКА По ЦЕЛИЯ свят На Тайланд.Обикновено продуктът се доставя в САЩ в рамките на 11-21 работни дни от датата на изпращане.Винаги е по-бързо, отколкото очакваната доставка.

Подробности