.

24 Опаковки, Защитни електрически Капачки за защита от деца, Защитни Капачки За защита на Децата, Капачки За Контакти, Морска Звезда, Лято, Слънчев Бряг, на брега на О?

24 Опаковки, Защитни електрически Капачки за защита от деца, Защитни Капачки За защита на Децата, Капачки За Контакти, Морска

BGN 2.67

Налично
Налично

♥ Включва 24 вилици за електрически контакти на САЩ ♥ Той е компактен и преносим, което осигурява безопасността на децата си у дома, в офиса, гаража, ресторант или дом за отдих по всяко време. ♥ Можете да ги използвате, за да се предотврати навлизането на прах в контакти.Достатъчно евтино, лесно решение.Тези контакти също са идеални за предотвратяване проникването на студен въздух. ♥ Капачки на контакти за облекчаване на кашлицата на детето от желание да мушкам с пръст в контакта.Дръжте децата си далеч от опасност. ♥ Капачки на контакти, изработени от изолиран пластмаса, висококачествени суровини и безвреден.Ние препоръчваме закупуване на не по-малко от 48, защото в дома на повече обекти, отколкото си мислите.Характеристики ♥ Тази капачка контакт здрава, множество и нейното не е лесно да се прекъсне.Пазете децата и домашните любимци далеч от източници на захранване. ♥Ако ти идва студен въздух през изпускателните отвори на външните стени.Тези мъничета отлично място за да се предотврати проникване на студен въздух.

Подробности