.

NUOBESTY Защита от деца Ъглови Огради 4 бр. Мек Противоаварийный Домашен Протектор за Защита на Ъгъла на Масата Удароустойчив Мебели за Сядане Защитен Ъгъл за детето (С?

NUOBESTY Защита от деца Ъглови Огради 4 бр. Мек Противоаварийный Домашен Протектор за Защита на Ъгъла на Масата Удароустойчив

BGN 2.67

Налично
Налично

Той е изработен от висококачествени материали и притежават еластичност за намаляване на удар при сблъсъкаТой е подходящ за приятелите, които на къщата има и деца, за да ги предпази от случайни удари при обучение на ходене.Лесна работа, просто залепете към ъгъл или на ръба на скоч, лесно използвайте и снимайте.Подходящи за обработка на ъгли, остри ръбове или повърхности на мебели, стени, шкафове, бяла техника и т. Това е един много добър подарък.Това е много подходящ за приятели с деца.Той е изработен от висококачествени материали и притежават еластичност за намаляване на удар при сблъсъка.Той е подходящ за приятелите, които на къщата има и деца, за да ги предпази от случайни удари при обучение на ходене.Лесна работа, просто залепете към ъгъл или на ръба на скоч, лесно използвайте и снимайте.Подходящи за обработка на ъгли, остри ръбове или повърхности на мебели, стени, шкафове, бяла техника и т. Това е един много добър подарък.Това е много подходящ за приятели с деца.Описание Това е устройство за предотвратяване на сблъсъци в ъгъла на масата, произведено от висококачествени материали от силиконов материал, много меко, може да се използва в продължение на дълго време, се определя на остър край на масата, може да се предотврати нараняване на бебето е много практичен заговор.

Подробности