.

Защитен кант за защита на деца, Защита на детски Кътове Защитава Прозрачни Силиконови Меки Ъглови Протектори ширина 6,6 фута 0,6 инча с Предварително Приклеенным леп?

Защитен кант за защита на деца, Защита на детски Кътове Защитава Прозрачни Силиконови Меки Ъглови Протектори ширина 6,6 фута

BGN 6.93

Налично
Налично

【Предварително цвят поставили тиксо】 Конструкция с предварително приклеенной тиксо ефективно спестява вашето време, за да инсталирате тази предпазни ленти за ръбове, просто махнете отметката от скеле, задайте почиствам място, натиснете го и го оставете за 24 часа 【Усъвършенстван издръжлив на по-дебела лепило】 Ние използваме по-дебела панделка, която може да осигури трайно лепило.Твърди и не отваливающийся, премахване не оставя следи.Защитно покритие за ръбове трябва да са идеално прилепва плътно към вашите мебели. 【Мек и прозрачен】Тази прозрачна защитна лента за защита на краищата от децата си запазва първоначалния вид на мебелите и идеално се съчетава с мебели от всякакъв цвят.Изработен е от мека омекотяване и дебело PVC, което осигурява висока якост. 【Защитете вашето дете】 Нашите защитни кантове, изработени от безопасен материал, който не съдържа токсични вещества и нямат мирис.Това може да помогне на децата и на възрастните хора да се избегнат наранявания от остри ръбове и ъгли на мебели и създаване на защитен дом за вашето семейство. 【Топли съвети】 Ако искате да теглите защитни ъгли, не отрывайте им директно, моля, първо размягчите сешоар, а след това бавно отрывайте, за да не се скъса мебели.Ние можем да предоставим на връщане или подмяна в рамките на една година, моля, свържете се с нас безплатно по всеки въпрос.Внимание Защитна лента за краища беше препълнена с кръгла форма, за да се опаковат добре, така че я сгънете на руло по обратния начин. Преди използването на ивици, моля, загрейте я сешоар, за да стане гладка.

Подробности