.

1БР Прозрачна Силиконова Защитно покритие за ръба на масата, Детски Мебели, Защита на ъглите на масата, Защита на ъглите на масата (Оранжев цвят)

1БР Прозрачна Силиконова Защитно покритие за ръба на масата, Детски Мебели, Защита на ъглите на масата, Защита на ъглите

BGN 37.80

Налично
Налично

?【Материал премиум-клас】 : Нашите ъглови облицовки са изработени от дебел материал, PVC, моля, опитайте да ги използвате отгоре и отдолу за пълна защита! ?【Уникален външен вид】 : Като част от мебелите, запази първоначалния външен вид на мебелите.Осигурява висока стабилност, като се гарантира, че страните и ъглите на масата, ще бъдат напълно защитени. ?【Лесна инсталация и практичност】 : По време на употреба следете за чистотата на мебели, по-добре да прилегала.Внимателно стиснете ръката му след употреба, ефектът на монтаж ще бъде по-ясно. ?【Защо са ни избрали】 : В сравнение с други, нашите протектори много добре изглеждат и по-лесно за използване от други.Нашите продукти са най-доброто съотношение между цена и качество. ?【Широкото използване на】 : Можете да го персонализирате, под всякакъв ъгъл, в съответствие с вашите нужди.Нашите ъглови огради може да се използва на маси с табуретах, стените и на всяко друго място, където ъгли или ръбове не са приятелски настроени. 100% чисто нов и високо качество характеристики : Ъглов огради представлява двустранен самозалепваща се лента, която може надеждно придържа към работния плот, лесен за инсталиране.

Подробности

Material:
PVC
Overall length:
1M / 3.3Ft
Color:
as pictured
Quantity:
1 set
Notice:
1. Due to manual measurement, please allow 1-3 cm error. Make sure you don't mind before bidding.:
2. Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks!:
The package includes:
1 x Desk Side Strip:
1 x tape (random color):
We attach great importance to after-sales service, so if you have any questions about this product, please feel free to contact us. :